alynn's FotoPage

By: alynn sayang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Apr-2007 08:48 Email | Share | | Bookmark
hi..hi...i'm back...

me...
and me...
me too...
last week lynn ke kl...fuh...penat giler... But berbaloi jugaklah...dpt jumpa buah hati walaupun hanya tak sampai setgh jam...kesian-kesian.....nak wat mcm mana...nasib badan... but at least dpt gak jumpa kan... okeylah.... daaaaaaaaaaaa


Thursday, 5-Apr-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
busynyer.....

ni kat opis nie...
today agak busy jugak. Mcm-mcm benda kena settle. Tapi hujung minggu ni sempat lg nak ke KL ni...hehehe... Nak lepaskan tension la...sebelum gi study. Ialah...lepas ni nak gi berjln susah la skit coz busy ngan kuliah.

Oklah...bye...sayang syg.....


Thursday, 5-Apr-2007 03:20 Email | Share | | Bookmark
my girl

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 3-Apr-2007 03:14 Email | Share | | Bookmark
my opismate...

aku kat teluk batik...
ngan acc. exc. n k.zai...(kat genting)
ms.ngo,june,k.zai and me...(kat meja boss ku)
View all 6 photos...
today lynn dah hantar resign letter pd boss... cian boss...ialah aku dah lama kat sini lebih kurang mcm senior gak la kat sini...hehehehe. boss siap pesan blaja elok-elok...rajin-rajin. And bile dia tau aku gi blaja jadi cikgu...dia kata bagus tue. Perempuan bagus jadi cikgu sbb jadi cikgu tu lebih kurang mcm 'mangkuk besi' (maksud dia byk kelebihan...cuti byk, keja mulia, masa keja singkat). kalau u all nak tau boss lynn ni byk peribahasa...tapi kebanyakkannya dia yg reka sdr...hehehehe(sebab boleh dikatakan semua peribahasa dia lynn tak pernah dgr).

oklah...kat sini lynn letak pic opismate lynn. tp takde gambar boss la... nanti kalau ada lynn up datedkan ek...selamat melihat-lihat..

doakan kejayaan lynn dlm memenuhi impian abah... Abah nak sgt anak pompuan dia ni samb. blaja... insya-Allah...kalau berusaha mesti berjaya kan? Aminnnnn...........

buat kwn ku k.zai and tunangnya abg lan...semoga di permudahkan impian tuk kawin... Insya-Allah Tuhan slalu akan bantu setiap impian yg murni...doakan aku plak dpt naik pelamin pas ni ek...hehehe

and buat kekasih ku...Faris Hakimi...terima kasih kerana memahami lynn. Moga terus sokong lynn dlm setiap apa yg lynn lakukan. Insya-Allah selagi kita ikhlas...segala-gala yg baik akan datang dgn izin-Nya. Semoga hubungan ni diberkati oleh Allah Yang Esa....


Monday, 2-Apr-2007 03:30 Email | Share | | Bookmark
majlis pertunangan kawan ku...

akak ku........zaimahani nordin
tunangnyer...roslan arbie(mcm hang jebat hehe)
with mak, nenek n bakal mak mentua
View all 18 photos...
Ni gambar tunang kawan lynn...kak zai ngan abg lan...
But, sori sgt lynn tak dpt dtg masa u all tunang hari tu....maklumlah, u all tunang time raya..mcm manalah lynn nak dtg..kalau kpg kita sebelah-sebelah takpe...ni kpg lynn kat kuala lipis and u all wat majlis kat yong peng, batu pahat...jauh tue...... hehehehe...
And one more sori sgt baru letak gambar u all skang...ialah, lynn baru jer create fp sdr nie...
Majlis perkahwinan mungkin akan diadakan pada bulan 6 nie... semoga bahagia. And tak tau lah lynn leh dtg ke tidak...ialah takut tembung lah plak ngan kuliah (lynn nak samb. study kat UNISEL, setelah 3thn lebih keja...ni adalh memenuhi impian abahku)...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net